Subtitle

OVER ONS

Brainer is een community van (tot nu toe) een klein groepje makers die zich op een creatieve manier willen uiten, uit hun comfort-zone durven te stappen, niet bang zijn om voor de camera te staan, en toe zijn aan iets nieuws. Brainer is in 2017 opgestart met een focus op creatieve online content.

In eerste instantie was het doel om kijkers/lezers  te entertainen door middel van artikelen en documentaires over uitzonderlijke mensen. Echter, zijn we ons uiteindelijk meer gaan focussen op de maker zelf. Wij willen ervoor zorgen dat jij als maker uit je comfort-zone stapt en dingen gaat doen die je vroeger nooit gedurfd hebt, maar wel heel graag zou willen doen. Dit hele proces wordt vastgelegd op fotografie of film. Uiteindelijk zal van deze creatieve uiting een artikel, video, reportage, of documentaire gemaakt worden en zal deze vertoond worden op de website.

We vinden het daarbij belangrijk dat de maker veel vrijheid heeft in het maken van zijn of haar werk en hier ook erkenning voor krijgt. Wij hopen hiermee mensen te entertainen en te motiveren om anders tegen de wereld aan te kijken.


 

Helaas zijn we nog niet groot genoeg om aan een verdienmodel te voldoen, dus proberen wij het magazine draaiende te houden op basis van donaties. Zou je ons willen supporten hierin? (Elke eurocent telt) Klik dan hier.

 

Denk jij een talentvolle auteur, filmmaker, fotograaf of presentator te zijn? En lijkt het je super tof om deel van het team te zijn? Klik dan hier.

You just signed up for post notification

You can express your excitement by smashing a comment below. *Rooie rob spolling on Jos's scooter in...
video

How to understand Ukrainians

Integrating in Ukrainian culture can seem hard at first. Everyone is very direct, and want to skip the hassle of being polite....